BEOORDELINGEN EN REVIEWS

Scoreoverzicht

4.4
4,4 rating
4.4 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent40%
Very good60%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Schrijf een review

Het XTOrange®-systeem bespaart ons tijd, ruimte en afval

5,0 rating

Vanwege de sterke groei van ons bedrijf zochten we naar een alternatief voor het verzendklaar maken van onze pallets. We hebben namelijk 3 wikkelmachines, maar door de beperkte ruimte werd daar regelmatig door heftrucks tegenaan gereden. Dit gaf vertraging en bracht hoge reparatiekosten met zich mee. Een demonstratie met het XTOrange®-systeem toonde meteen de voordelen: pallets werden veel sneller gestabiliseerd (van 2,5 minuut naar 45 seconden) en in plaats van 350 gram folie per pallet, was er nu maar 65 gram nodig. Na langdurig testen, worden nu alle pallets tot 160 cm hoogte en alle “droge goederen” met XTOrange® gestabiliseerd.
We kunnen nu overal waar nodig onze pallets direct inpakken. We hebben minder werkruimte nodig en hebben geen wachttijden meer bij de machines.

Dieter Rogge - Teamleader packing Meat & More

Het wikkelen van de pallets gaat echt makkelijker

4,0 rating

Het wikkelen van de pallets gaat echt makkelijker, vooral die grote platen is dat apparaat echt ideaal.

Martin - Magazijnmedewerker Logus

Het is echt een grote verbetering.

4,0 rating

Sinds de pallets met de dispenser worden ingewikkeld. Kan ik de pallets veel makkelijker meenemen, omdat de folie steak om de pallets zit. Het is echt een grote verbetering.

Peter - Vrachtwagenchauffeur Logus

Hoef ik niet meer mijn vingers open te halen door die kokers.

5,0 rating

Het apparaat spreekt voor zich hoe het werkt en ja het werkt echt fijn, want nu hoef ik niet meer mijn vingers open te halen door die kokers.

Ton - Magazijnmedewerker Van der Heijden Sierbestrating

De mannen in het magazijn zijn er echt tevreden over

4,0 rating

Ik werk er zelf niet mee, maar de mannen in het magazijn zijn er echt tevreden over. Een kleine dispenser zou wel handig voor mij zijn als ik losse dakpannen enzo moet inwikkelen.

Ton - Magazijnmedewerker Logus

Schrijf een review

WhatsApp chat