XT Orange® Protocol demo

Je hebt gekozen voor een demonstratie van ons XT Orange® systeem. Hartelijk dank daarvoor. We komen graag langs om je te laten zien welke besparingen, en andere voordelen, je gaat ervaren wanneer je je pallets gaat stabiliseren met ons prachtige systeem.

Maar dat doen we wel volgens de huidige RIVM maatregelen. Voor jouw en onze gezondheid!

Daarom hebben wij dit protocol gemaakt met een drietal punten waar je rekening mee moet houden:

•   De 1,5 Meter maatregel:

Dat houdt in dat we op gepaste afstand elkaar moeten kunnen ontmoeten en de demo moeten kunnen geven. De 1,5 meter regel moet door iedereen aangehouden kunnen worden.

•.  Hygiëne:

Hygiëne staat natuurlijk bovenaan. Romy zal dan ook latex handschoenen dragen en zal bij binnenkomst geen handen schudden. Tevens zorgen we er voor dat al onze materialen voor gebruik gedesinfecteerd zijn. Alles komt dus schoon je het bedrijf in. Ook brengt Romy desinfectans mee en zal tussendoor regelmatig het XT Orange® systeem schoonmaken.

•   Geschikte ruimte:

Om de 1,5 meter regel goed toe te kunnen passen hebben we dus een ruimte nodig waar we met gepaste afstand de demo kunnen geven. In deze ruimte moet een pallet komen te staan met voldoende vrije ruimte er omheen zodat wij de afstand van 1,5 meter rondom kunnen markeren. Wij nemen zelf de pionnen mee die daarvoor nodig zijn. Wanneer dat gebeurd is staat niets ons meer in de weg om je alle voordelen van XT Orange® te laten zien.

Zoals je ziet, het is dus mogelijk. Zolang we het samen goed regelen.