Anti slip

Het juist stabiliseren van ladingen op pallets wordt steeds belangrijker. De zekering moet bepaalde krachten kunnen weerstaan.
Er moet een vertraging mogelijk zijn van 0,8 G in voorwaartse richting en 0,5 G in achterwaartse en zijdelingse richting.

Dit betekent dat wanneer de chauffeur vol op de rem staat, 80 procent van het gewicht van de lading in voorwaartse richting en 50 procent van het gewicht in achterwaartse en zijwaartse richting moet worden tegengehouden door de ladingzekering.

Anti-slipvellen kunnen je helpen aan deze voorwaarden te voldoen.

De Grip Sheet anti-slipvellen zijn 100% recyclebaar.

greep-sheet2

 

Als je plotseling moet uitwijken of onverwacht hard moet remmen is het belangrijk dat je lading niet omvalt of gaat schuiven, met alle gevolgen van dien. Belangrijk dus om te zorgen dat je lading een optimale stabiliteit heeft!

Toepassing van anti-slip vellen zorgt ervoor dat de lagen onderling niet kunnen verschuiven, en helpt zo het verschil te maken tussen schadepost en veilig vervoeren. 

Bijkomend voordeel is dat er dan tevens nóg minder stretchfolie nodig is om de lading goed te stabiliseren. Daarmee neemt ook je afvalvolume af.

Grip Sheet wordt gebruikt in/bij:
• de voedingsindustrie
• de farmaceutische en cosmetische industrie
• de chemische industrie
• de vervaardiging van huishoudelijke en industriële apparatuur
• de bouwsector
• computers en elektronica
• in het algemeen bedrijven die pallets gebruiken om hun producten te vervoeren.

Grip Sheet is verkrijgbaar in gerecycled kraftpapier FSC, vochtwerend kraftpapier en fotopapier; bijvoorbeeld als barrièremateriaal op vuile of natte pallets of bij vochtige toepassingen zoals buitenopslag.

Anti-slip is papier of karton met een speciale coating dat het verschuiving van producten tegengaat, en is geschikt verschillende toepassingen. 

Het maakt tevens het gebruik van lijmsprays overbodig waarmee je ook beschadigingen, veroorzaakt door het moeten lostrekken van van de verpakkingen onderling, voorkomt.