Rekentools

De markt van rollen handwikkelfolie is volledig verworden tot een ‘ ik heb lekker de goedkoopste rol’-oorlog. Maar er zijn grenzen. De variabelen breedte, dikte en lengte bieden volop kansen om de argeloze koper om de tuin te leiden. 

De laatste trend is het oscillerend omrollen van de folie. Hierbij wordt de folie zigzaggend op de koker aangebracht, zodat de breedte groter lijkt dan deze in werkelijkheid is. Één van de gevolgen daarvan is, dat je (veel) vaker om de pallet moet rennen om de pallet van folie moet voorzien. 

Met een aantal slimme rekentools willen we je helpen bepalen wat de werkelijke kosten zijn, wat je werkelijk geleverd krijgt en hoe je écht kunt besparen.

Iedereen weet precies wat zijn rolletje folie kost. Maar weet je ook hoeveel je ermee kunt doen?

Weet jij hoeveel tijd het kost om een pallet te “sealen”?

Iedereen weet precies wat zijn rolletje folie kost. Maar weet je ook hoeveel het werkelijk kost om je pallet goed te stabiliseren?

Size does not matter…Als je wilt weten hoe dik je folie is kun je dat eenvoudig uitrekenen. Maar de dikte zegt niets over de sterkte.

Krijg je weer een aanbieding van een rol folie van “300 meter” die te mooi is om waar te zijn? Controleer eerst of dat wel klopt.

Eerlijk rolt het langst. Simpel. Check hier hoeveel je rol moet wegen om aan de specificaties te voldoen. 

Mooi spul dat XT Orange®, dat zal wel duur zijn. Als je het echt wilt weten kun je hier je voordeel in tijd, geld en CO2 voetafdruk berekenen.