Agrarisch

Agrarisch

In de agrarische sector spelen naast aspecten van ladingszekering ook factoren als houdbaarheid en fragiliteit een belangrijke rol. Als je producten moeten kunnen “ademen” kun je wikkelen met net- of gatenfolie zodat het contact met de omgeving optimaal is, terwijl je tegelijkertijd de goederen op de juiste wijze kunt stabiliseren.

Voor de bloemensector is een eenzijdig klevende folie een must. Bloemenkarren (Deense karren) staan strak naast elkaar in de vrachtwagen en mogen onder geen beding aan elkaar plakken.

Hiervoor heeft XT Orange® de oplossing. De XT Orange® folie is niet alleen dun en supersterk, maar ook perfect eenzijdig klevend. Door de folie aan te brengen met de XT Orange® dispenser zal de kleefzijde van de folie te allen tijde aan de binnenkant van de kar of pallet worden aangebracht, zodat aan elkaar blijven hangen en scheuren van de folie tot het verleden

Van bloem tot kool, het moet allemaal worden vervoerd.

Kool met regendruppels

Of het nou om kwetsbare bloemen of stevige kolen gaat, de producten moeten altijd optimaal gezekerd worden om veilig vervoer te kunnen garanderen. Daarom is er voor elk product een specifieke wijze van zekeren. Ben je nog op zoek naar een probleemloos verpakkingsproces en stabiele pallets? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Samen maken we van veilig vervoeren een eitje.